יצירת פרלינים איכותיים משוקולד היא לא פחות מאמנות, ספוגה במסורת ודורשת רמה גבוהה של אומנות.
זה מתחיל במבחר המרכיבים המובחרים – פולי קקאו שמקורם במטעים הטובים ביותר,
מוצרי חלב טריים וקרמיים וחומרי טעם טבעיים שמשפרים את פלטת הצבעים העשירה של השוקולד. כל מרכיב נבחר בקפידה,
מה שמבטיח שהמוצר הסופי ישיג איזון טעמים מורכב ומשביע כאחד.
תהליך הכנת פרלינים כולל טמפר שוקולד כדי להשיג גימור חלק ומבריק, ומילוי במילויים טובים ומעניינים.
ליבות הפרלינים, החל מגנאש קטיפתי ועד אגוזים פריכים עטופים בקרמל, מעוצבים עם תשומת לב שווה לפרטים,
מה שמבטיח שכל ביס מציע חווית טעם ייחודית.
האומנות של עיצוב הפרלינים עצמם, הופכת אותם ליותר משוקולדים רגילים, בין אם הם מעוטרים בעיטור יפה
או מאובקים בשכבה עדינה של אבקת קקאו, המראה של פרלינים נועד לענג את החושים עוד לפני טעמם.
מגוון טעמים אהובים של פרלינים איכותיים
ישנו מבחר רחב של טעמי הפרלינים ובתוך קשת של אפשרויות, טעמים מסוימים כבר ידועים
כאהובים ופופולאריים ביותר בפופולריות, כאלו המבטיחים חוויה מתוקה ומפנקת.
פרלינים של אגוזי לוז כבר ידועים כמועדפים ואהובים על רוב האנשים,
וידועים במרקם העשיר והקרמי שלהם ובתערובת ההרמונית של אגוזי לוז טחונים דק ושוקולד משי.
הטעמים האגוזיים, בשילוב השוקולד, יוצרת מותרות שנמסים בפה, ומשאירים רצון לטעום ולהתענג עוד ועוד.
גם פרלינים קרמל מציעים תענוג מנוגד עם הליבה העשירה והמעניינת שלהם עטופה בשוקולד משובח.
פרלינים משוקולד מריר מתאימים יותר לאנשים אניני טעם. פרלינים אלה, שיש להם טעם קקאו חזק,
עוסקים פחות במתיקות ויותר בעומק ובארומה של השוקולד בצורתו הטהורה ביותר.
התווים העשירים והמעט מרירים הם בחירה מתוחכמת, הפונה לאנשים שאוהבים את הטעם הטהור והעשיר יותר של השוקולד.
צוות יוקרה בפרי מגשי פירות בירושלים ישמח להתאים לכם מגוון רחב של מארזי שוקולד ופיצוחים שיעשו טוב על הלב בכל מצב